Stätvågsbehandling Hälsporre hos Hälsporrekliniken.seStötvågsbehandling är ett utmärkt alternativ för människor med kronisk smärta och som har uttömt alla andra behandlingsformer (t.ex. sjukgymnastik, massage, etc.). Stötvågsbehandling för att behandla hälsporre används ofta som en pre-kirurgiskt alternativ.

Stötvågsbehandling av hälsporre är en vetenskapligt bevisat bra metod för att lindra kronisk smärta i samband med hälsporre och många andra förhållanden som orsakar kronisk smärta.

Hälsporre Kliniken består av av flera olika legitimerade specialister som använder sig av beprövade metoder för att du ska bli av med din Hälsporre.

Vad är stötvågsbehandling?

Stötvågsbehandling är själva tillämpningen av en hög energisk akustisk puls som sänds in i vävnaden av det drabbade området.

Varje stötvågsbehandling arbetar för att öka den metaboliska aktiviteten kring platsen för smärta eller obehag, stimulera reabsorption av irritativa kalkavlagringar i senor och stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess, vilket minskar smärtan.

Stötvågs Behandlingar av hälsporre

Stötvågsbehandling hälsporre kräver normalt tre till fyra behandlingar med en veckas mellanrum för bästa resultat.

De flesta patienter känner av en signifikant förbättring redan efter den första behandlingen.

Stövågsbehandlingen för hälsporre utförs genom att passera över det skadade området med chockvågen. Genom att du och en av våra specialister på hälsporre behandling hela tiden har en dialog kan den exakta placeringen av stötvågorna fastställts för optimalt resultat. Behandlingarna tar cirka fem minuter..

Varmt välkommen att ringa oss för att boka en tid för stötvågsbehandling redan idag!’

Vi erbjuder stötvågsbehandling i både Stockholm & Göteborg

Hälsporre Kliniken består av av flera olika legitimerade specialister som använder sig av beprövade metoder för att du ska bli av med din Hälsporre.

Vi finns i Stockholm, Göteborg & Malmö. Boka en tid redan idag för snabb hjälp

Våra behandlare är Legitimerade Naprapater och Kiropraktorer.

Hälsporrekliniken är ett privat alternativ vi är EJ anslutna till högkostnadsskyddet.

Vi har kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö.